Головна » Усі новини

АКВАФОР-передовые технологии.

16.10.2019

Завдання фільтрів для води – видаляти із неї шкідливі домішки. У процесі очищення води фільтри в жодному разі не повинні виділяти назад у воду накопичені забруднення та небезпечні для здоров'я людини компоненти. В даному розділі Ви можете дізнатися докладніше про передові технології водоочищення, які день у день роблять Ваше життя кращим.

Більшість виробників побутових фільтрів для води запозичили технологію водоочищення у промислових водоочисних систем. Однак подібне запозичення тягне за собою низку недосконалостей: такі водяні фільтри або гірше очищають воду, або швидше стають непридатними.

Компанія Аквафор спочатку вирішувала проблему створення саме побутових водяних фільтрів. Саме тому технології, розроблені компанією, та фільтри на їх основі найкраще справляються з водоочищенням. Компанія пропонує повний спектр фільтрів: фільтри грубої очистки для води, фільтри для очищення води від заліза, проточні та накопичувальні фільтри, фільтри-глечики та багато інших.

Фільтри АКВАФОР перевершують:

  • 1.По ефективності очищення від механічних домішок
    (піску, глини, іржі, ...)
    2.По ефективності видалення органічних домішок
    (фенолів, пестицидів, хлороорганічних сполук, ...)
    3.По ефективності усунення неприємних смаків,
    запахів та накипу
    4.По ефективності видалення іонів важких металів
    5.По видаленні колоїдного заліза
    (жовтий осад на сантехніці та приладах)
    6.По видаленні мікробів, бактерій та вірусів
    7.По швидкості очищення води
    8.По терміну служби фільтруючих модулів
    * За даними ресурсних випробувань відповідно до стандартів ГОСТ Р 51872-2002 та відповідним йому NSF 42 та NSF 53

У перспективі вищої якості очищення води АКВАФОР були розроблені та впроваджені передові технології водоочищення, такі як Аквален – унікальне сорбуюче волокно, що застосовується у всіх фільтрах АКВАФОР, а також оптимальні способи змішування гранульованих та волокнистих сорбентів, виробництво карбон-блоків та застосування половолоконних мембран. Науково-конструкторський потенціал компанії та серйозний підхід до якості дозволив їй виправдано зайняти місце технологічного лідера індустрії водоочищення, розробки та виробництва фільтрів очищення води від заліза, активного хлору, органічних та механічних домішок.

Все це стало можливим завдяки тому, що компанія Аквафор - один з небагатьох виробників фільтрів для води, що самостійно здійснюють весь цикл виробництва. На всіх етапах – від аналізу потреби споживача до створення кінцевого продукту – АКВАФОР дуже серйозно ставиться до контролю якості.

Відгуки покупців

Написати свій відгук

captcha

    Замовлення онлайн

    Якщо Ви не впевнені у виборі чи сумніваєтеся, то наші фахівці безкоштовно проконсультують Вас з будь-яких питань, пов'язаних із нашими пропозиціями

    Ви завжди можете отримати консультацію за телефонами:


    Робочі дні: 9:00-19:00
    Субота, неділя: 10:00-17:00


    (048)701-47-90

    (099)100-44-32 Telegram

    (099)100-44-32 Viber

    Новини в блозі

  • 16.10.2019

    АКВАФОР-передовые технологии.

    Завдання фільтра для води АКВАФОР – видаляти із неї шкідливі домішки. У процесі очищення води фільтри в жодному разі не повинні виділяти назад у воду накопичені забруднення та небезпечні для здоров'я людини компоненти. В даному розділі Ви можете дізнатися докладніше про передові технології водоочищення, які день у день роблять Ваше життя кращим.

    Читати...
  • 18.02.2019

    Легкая вода и ее свойства.

    Всю питну воду можна розділити на легку та важку. Легка вода – вода, що складається з молекул, утворених двома атомами водню і одним атомом кисню – H2O. На відміну від легкої, у важкої води замість атомів водню, до складу входять його ізотопи, тобто атоми з зайвим нейтроном. Зовні ця вода нічим не відрізняється від звичайної води, але за фактом – це смертельна отрута для будь-якого живого організму. На щастя, така вода у природі зустрічається досить рідко. Якщо взяти всю воду Землі, то 0,3% її складатиме важка вода. Незважаючи на такий невеликий відсоток, цього цілком достатньо, щоб завдати серйозної шкоди всьому живому.

    Читати...
  • 03.10.2018

    Вода из водопровода опасна.

    Всім потрібно знати, які з домішок водопровідної води шкідливі та вимагають обов'язкового застосування адекватних заходів для їх видалення. Це речовини, які при підвищеному вмісті викликають спочатку алергічні реакції, а потім і збій у роботі внутрішніх органів, аж до смерті.

    Читати...